dijous, 3 de maig del 2018

Resum de la reunió entre la Regidoria d'Educació i les Famílies del CEIP Herrero [rehabilitació del centre i reubicació de l'alumnat] - 25.04.2018

Resum de la reunió entre la Regidoria d'Educació i les Famílies del CEIP Herrero - 25.04.2018
Porxo del pati
16:35 h

El passat dimecres 25 d’abril Enric Porcar, regidor d’Educació de l’Ajuntament de Castelló, es va reunir amb les famílies de l’escola Herrero per explicar-nos la informació que té disponible al voltant de la rehabilitació integral del centre i la reubicació temporal durant el temps que dure la reforma.


A continuació us fem un breu resum de la informació que se’ns va donar


Rehabilitació integral


L’Inici previst i possible de les obres, si tot el procediment va segons el que està previst, serà durant el mes de març de 2019. El Consell Escolar del centre podrà decidir ajornar l'inici de les obres a juliol 2019 si es veu problemàtic el trasllat a meitat de curs.
Es calcula que l’execució de les obres durarà uns 15 mesos i el pressupost que es dedicarà serà de 4,9 milions d'euros.
En aquests moments hi ha disponible una memòria econòmica i un avantprojecte. Encara s’ha de redactar el projecte definitiu. Hi ha voluntat per part de les famílies de participar en el projecte definitiu, aportant idees i el regidor te intenció de donar accés al projecte a pares i mestres per a rebre opinions i suggeriments.


Reubicació temporal durant les obres


La reubicació del centre durant les obres (encara no decidida al 100%) serà en les instal·lacions de La Penyeta Roja i aquesta reubicació implicarà transport i menjador gratuïts. Està previst que en aquestes instal·lacions de Penyeta Roja també es reubique el CEIP Vicent Marçà però en espais separats.
Per a saber més detalls i dubtes concrets sobre el transport i el menjador caldrà consultar a Conselleria/Normativa.


Durant la reunió s’han generat dubtes concrets a resoldre al voltant dels següents temes: escola matinera, tutories, canvi de roba als d'infantil que es fan caca o pipi, desplaçament puntual dels pares a Penyeta, canvi horari jornada, necessitat de clarificar més la situació abans de l’inici del període matrícula.


Tots hem estat d’acord en la necessitat d'una pròxima reunió per resoldre els dubtes existents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada