divendres, 30 de juny del 2017

Resum de la reunió del Consell Escolar CEIP Herrero - 19.06.2017

Resum de la reunió del Consell Escolar CEIP Herrero
19.06.2017

Sala de professors
19 h

ORDRE DEL DIA:

1. Proposta petició horari especial curs 2017/2018.
2. Memòria econòmica, programa dinamització biblioteques escolars.
3. Xarxallibres.
4. Elecció empresa menjador.
5. Obra de la cuina.
6. Acomiadament membres Consell.

1. El Consell Escolar aprova realitzar la petició a la Conselleria d’Educació de modificar l’horari escolar per al curs 2017/2018. Si resulta aprovat el nou horari seria el següent:
-Matí: 9-12:30 h.
-Vesprada: 15-16:30 h.

2. La direcció del centre va informar al Consell Escolar de les despeses que s’han realitzat amb la subvenció concedida per al projecte de Biblioteca. S’han comprat llibres s’han contractat subscripcions a revistes infantils en anglès, castellà i valencià.

3. La direcció del centre va informar al Consell Escolar de com s’està gestionant internament el programa Xarxa Llibres. Se’ns va informar que s’ha fet tot el possible per a minimitzar les molèsties per a les famílies amb alumnat que ja és membre i informar a les famílies que no ho són perquè es puguen inscriure. La direcció va recordar que el projecte Xarxa Llibres inclou un xec per a llibres de 160 euros per a les famílies de primer i segon de primària. L’AMPA va mostrar la seua disponibilitat a ajudar i col·laborar en les tasques relacionades amb aquest projecte.

XARXALLIBRESHERRERO.png

En el següent enllaç teniu tota la informació disponible sobre Xarxa Llibres 2017/2018: http://www.ceice.gva.es/va/web/centros-docentes/ayudas/subvenciones/libros-de-texto

Adjuntem la informació que hi ha disponible sobre Xarxa Llibres al web del CEIP Herrero:

4. S’ajorna a la següent reunió del Consell Escolar la decisió sobre l’empresa que gestionarà el menjador escolar el curs 2017/2018 perquè una empresa de les tres que han presentat oferta ha suspés les seues activitats.
5. La direcció del centre informa als membres del Consell Escolar que hi ha 15 preinscripcions d’infantil per al curs 2017/2018. Amb aquestes dades i si no hi ha canvis, el curs 2017/2018 s’inciarà amb una sola línia al CEIP Herrero.
6. El Consell Escolar acomiada i desitja el millor a José Tresancos, pare de l’escola i membre del consell durant els últims anys degut a que els seus fills han passat a l’etapa de secundària.

PRECS I PREGUNTES


1. Les mares i pares sol·licitem la reunió de la comissió de convivència del centre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada