dimecres, 22 de juny del 2016

Resum dels temes tractats en la reunió del Consell Escolar del CEIP Herrero - dilluns 13 de juny de 2016

Reunió del Consell Escolar.
13 de juny de 2016.
18:30 h
Aula de música de l'escola Herrero.


1. S'acorda que continuarà l'empresa Cuinatur com a empresa gestionadora del menjador escolar. La direcció ens informa que les taules plegables que s'havien de comprar des de gener "estan comprades" però no disponibles. Esperem que estiguen disponibles per al proper curs 2016/2017.
2. En el punt dedicat a l'admissió del curs 2016/2017 la direcció informa que hi ha 6 sol·licituds en valencià i 13 en castellà. El 14/06 es publiquen les llistes i no se sap encara si Conselleria d'Educació agruparà o no les unitats.
3. Després que l'AMPA fera la consulta a la direcció sobre la possibilitat d'ús de les gorres durant els mesos de més calor. La direcció ens informa que cada família que vullga que el seu fill o filla porte gorra al pati en maig/juny i setembre/octubre ho ha de parlar amb el tutor i que aquest l'autoritze.
4. S'aprova demanar l'aula de 2 anys per al proper curs o el següent. 
5. S'autoritzen el 15/06, 16/06 i 17/06 la festa de l'alumnat de romanés, la de graduació i la de fi de curs.
6. La direcció informa al Consell Escolar que el dimecres o dijous es traurà circular per a la 2a fase de #XarxaLlibres: nova sol·licitud telemàtica + devolució llibres els dies 20, 21 i 22 de juny al tutor de l'aula en bossa i amb el nom. La comissió pedagògica s'encarregarà de solucionar els conflictes i de coordinar el projecte. Els pares i mares col·laboraran.
7. Es trauran les lones exteriors del centenari en mal estat. Es procurarà instal·lar una nova lona al xaflan amb el logo nou "més de 100 anys fent escola"
8. Se'ns ha informat que el claustre no veu clar plantar arbres al pati. Després del consell membres de la comissió de manteniment i alguns mestres han proposat dir a la direcció que es sol·licite la retirada dels maceters, que es planten dos arbres al costat de la font que està prop del menjador i que es lleven les 3 cistelles més antigues i que ja no s'utilitzen. Aquestes propostes estan pendents de realitzar-se si la direcció ho veu convenient.
9. La direcció informa que des de conselleria algun tècnic ha fet algun comentari deixant caure que la reforma de la cuina no es farà aquest estiu. Volem assegurar-nos d'això i si és cert demanar una reunió aclaratòria. La reunió amb la direcció territorial ja està sol·licitada i el dimecres 22 de juny a les 13h ens reunirem amb el director territorial (Robert Roig).
10. Les mares i pares han fet 2 propostes més que s'han debatut sense cap acord per no estar a l'ordre del dia, encara que ho havíem sol·licitat amb antelació:
-Pla de comunicació digital i en xarxes socials del centre (ús email, facebook, twitter, instagram, etc)
-Unificar el programa de les 2 línies en un únic programa educatiu en valencià per evitar la separació radical que existeix ara entre nacionals i estrangers i promoure la interrelació i la inclusió de l'alumnat estranger. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada