divendres, 30 de maig del 2014

NOVES MOBILITZACIONS EN DEFENSA DE L'HERRERO - 2, 9 i 16 de juny a les 13 h (c. Herrero) i a les 18 h (plaça Sta Clara)

L'Assemblea de l'AMPA del passat dijous 29 de maig ha acordat continuar amb les mobilitzacions en defensa de l'Herrero, en defensa de la nostra escola pública, en defensa de les dues línies escolars i en defensa de la decisió del Consell Escolar del centre perquè el programa d'ensenyament siga en valencià.

Dilluns 2 de juny, a les 13 h CONCENTRACIÓ al c. Herrero i a les 18 h CONCENTRACIÓ a la plaça de Sta Clara (coincidint i recolzant les assemblees "Los Lunes al Sol" del col·lectiu Iaioflautes).

Dilluns 9 de junya les 13 h CONCENTRACIÓ al c. Herrero i a les 18 h CONCENTRACIÓ a la plaça de Sta Clara (coincidint i recolzant les assemblees "Los Lunes al Sol" del col·lectiu Iaioflautes).

Dilluns 16 de juny, a les 13 h CONCENTRACIÓ al c. Herrero i a les 18 h CONCENTRACIÓ a la plaça de Sta Clara (coincidint i recolzant les assemblees "Los Lunes al Sol" del col·lectiu Iaioflautes).

Sabem que l'escola de La Vilavella, que també reivindicava la no supressió de la línia en valencià, ha aconseguit que el programa d'ensenyament de l'escola per al curs que ve siga en valencià. Si allí ho han aconseguit nosaltres també i li tornem a demanar a la conselleria d'Educació que es respecte la decisió del Consell Escolar, que en el seu dia va aprovar per UNANIMITAT que el programa d'ensenyament de l'única unitat que tindrà l'escola Herrero siga en valencià, un programa que garanteix la integració de tot l'alumnat, l'ensenyament del castellà i millora el d'altres llengües.

Les famílies que han sol·licitat l'escola Herrero encara estaran 15 dies més (fins el 16 de juny, dia del començament de la matrícula), quin programa d'ensenyament tindrà la nostra escola i els seus fills i filles per al curs que ve perquè conselleria d'Educació encara no ha dit res sobre l'assumpte ni s'ha posat en contacte amb l'escola.

Us convoquem a totes les famílies, mestres, veïns, amics i amigues i famílies i mestres d'altres escoles de Castelló a les properes CONCENTRACIONS EN DEFENSA DE L'HERRERO que es realitzaran coincidint amb dates importants de la matrículació d'aquest curs: dilluns 2, publicació de les llistes provisionals d'admesos a les escoles; dilluns 9, publicació de les llistes definitives; dilluns 16, inici de la matriculació i decisió de la conselleria sobre quin programa d'ensenyament tindrà l'escola Herrero.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada