dimarts, 13 de maig del 2014

FESTA PER LA LLENGUA 2014 - 8/6/2014 - BENLLOCH

L'AMPA de l'escola Herrero participarà en la Festa per la Llengua 2014 i es col·locarà junt amb les altres 5 escoles afectades per les retallades en unitats escolars per manifestar la nostra protesta de forma conjunta. Serà un bon moment per mostrar la nostra disconformitat amb les retallades a l'escola pública i a les unitats en valencià.

DECLARACIÓ - LES 5 ESCOLES PÚBLIQUES DE CASTELLÓ AFECTADES PER LES RETALLADES PARTICIPARAN UNIDES EN LA FESTA PER LA LLENGUA A BENLLOCH - 8/6/2014 

Les famílies i mestres que vulgueu assistir i col·laborar ho podeu fer i si voleu passar el matí només cal que porteu menjar i beguda per esmorzar i dinar. La organització (Escola Valenciana) deixarà taules i cadires per a cada escola.

La Festa per la Llengua començarà al voltant de les 11 h així que el muntatge de la nostra "paradeta" començarà abans, al voltant de les 10 h. 
Si voleu vindre en autobús a Benlloch l'eixida serà des del carrer Herrero al voltant de les 9 h del matí. El cost serà de 3 euros per persona (xiquets i/o adults) si sou de l'AMPA i ens heu de comunicar quantes persones vindreu fins el 5 de juny, per mail a ampa.cp.herrero@gmail.com o en persona als membres de la junta de l'AMPA. El pagament es realitzarà el mateix dia 8 de juny. La tornada serà al voltant de les 17 h.
Us esperem a tots i a totes a Benlloch.

PER L'ESCOLA PÚBLICA, DE TOTS I TOTES.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada