divendres, 11 d’abril del 2014

QUÈ MILLORARIES DE L'ESCOLA HERRERO? - Propostes de millora per a la nostra escola

Un altra de les propostes que es va fer durant l'Assemblea extraordinària del passat 10 d'abril ere obrir i facilitar que les idees i millores de l'escola que tenen les famílies, mestres i persones vinculades amb el centre es canalitzen i arriben a l'AMPA i a la direcció de l'escola per tractar de aplicar-les, si és possible.

Us animem a utilitzar el següent formulari web per dir-nos què penseu de la nostra escola i què faríeu per millorar-la:


https://docs.google.com/forms/d/1eOd9gfvTJOKXjRq1ogl8YcllM5UFqbAtO0ex66cENLA/viewform


Si no voleu utilitzar el formulari, podeu afegir un comentari a aquest apunt del blog i ens dieu què penseu que es podria millorar. També podeu utilitzar la nostra adreça de correu electrònic per contar-nos les vostres millores: ampa.cp.herrero@gmail.com


Moltes gràcies per col·laborar, és l'hora de demostrar que no estem quiets i defensem allò que és nostre, allò que és de tots.


2 comentaris:

  1. Ja se que aquest no és el canal indicat, però deixe ací la meua proposta perquè no siga repetida però sí millorada.

    M'agradaria que les zones comuns del col·legi es mantingueren netes. No entenc perquè en obrir les portes al migdia per a arreplegar als xiquets es veuen tot tipus de papers d'entrepans i brossa en general pel sòl si en començar la jornada es trobava en perfecte estat de neteja. Una cosa és que el col·legi siga vell i una altra molt diferent és que es veja abandonat. És responsabilitat dels pares i familiars a càrrec de les criatures fer que siguen respectuosos amb tot el que siga comú fóra del col·legi, però dins del col·legi entenc que són els mestres els que haurien de fomentar el respecte per les zones comuns. D'altra banda crec que hauríem d'estar tots d'acord per a exigir que coses tan senzilles com aquesta es fomentaren des de l'escola per a aconseguir que les generacions esdevenidores entenguen que el respecte per un mateix comença quan es respecta el que és de tots. Sembla que els mestres no més assumeixen la FORMACIÓ dels alumnes perquè els hem llevat el permís o la responsabilitat que suposa la seua EDUCACIÓ, i tal vegada solament esperen al fet que tornem a donar-los eixe permís.

    ResponElimina
  2. "-Us propose que a l'escola s'intente separar els residus al màxim, identificant els contenidors clarament perquè els xiquets i xiquetes ho tinguen clar i fer prendre conciencia també al personal de neteja del centre. Si cal fer una campanya amb cartells.

    -També estaria bé fer alguna mena d'acte reivindicatiu o carta perquè almenys una vegada a la setmana l'ajuntament neteja les voreres més pròximes a l'escola que s'embruten amb més freqüència que altres voreres.

    -A l'escola també li caldria una pintada de la seua façana."

    ResponElimina