dilluns, 10 de juny del 2013

[1a sessió] BescanviLlibres 2013 - 1a fira d'intercanvi de llibres de text - 13/06/2013

BescanviLlibres 2013

https://www.facebook.com/events/447059968722549/?ref=22

Us recordem que el proper dia 13 de juny des de les 16 h fins a les 21 h es desenvoluparà al pati de l'escola Herrero la primera sessió del BescanviLlibres 2013, 1a fira d'intercanvi de llibres text. Com que en la data d'aquesta primera sessió no ha acabat encara el curs, la finalitat d'aquesta primera jornada és animar les mares i pares i l'alumnat a posar-se en contacte amb altres mares i pares i alumnat d'altres cursos i tractar de pactar l'intercanvi de llibres de text. L'AMPA també posarà a disposició dels interessats i interessades el deposit de llibres de text que vam recollir durant el projecte de banc de llibres.

La segona sessió de la fira tindrà lloc el proper dia 27 de juny, també de 16 a 21 h i al pati de l'escola i com que el curs ja haurà finalitzat ja es podrà fer realitat l'intercanvi dels llibres. Encara que no s'haja assistit a la primera sessió les mares i pares i alumnat podran assistir a la segona sessió i mirar de pactar un intercanvi de llibres. Animem també a l'alumnat de 6é curs que l'any vinent passa a secundària a assistir i entregar els llibres a l'alumnat que l'any vinent cursarà 6é curs.

Per últim, recordeu que aquesta fira d'intercanvi de llibres està adreçada a totes les mares i pares i alumnat del centre, socis i no socis de l'AMPA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada